Untitled Document
ZDRAVSTVENA USTANOVA
MR ČUKARICA

O NAMA

zdravstvena ustanova
Pouzdana i pravovremena dijagnostika je osnovni preduslov uspešnog lečenja, pa su zdravstvene ustanove koje se bave ovom granom medicine sve brojnije. Jedna od prestižnih u gradu je naš Zavod za radiološku i ultrazvučnu dijagnostiku MR Čukarica.
To je privatna zdravstvena ustanova osnovana 2003 godine a namera nam je bila da se na jednom mestu ujedine stručnost, znanje i iskustvo i da se uz najsavremeniju opremu svakom pojedinačnom slučaju dođe do konačne dijagnoze a pacijentu pruži najbolja moguća medicinska usluga. Nalazimo se u poslovnom prostoru od 400 kvadrata u prizemlju stambene zgrade koja poseduje veliki parking prostor, i koji omogućava pristup sanitetu i nesmetano parkiranje. U toku višegodišnjeg rada stekli smo veliko poverenje pacijenata iz čitave Srbije, Republike Srpske i Crne Gore, kao i stranih državljana koji su posle obavljenog pregleda u ovoj ustanovi nastavili lečenje.
Medicinska oprema kojom raspolaže naša zdravstvena ustanova MR Čukarica omogućava obavljanje kompletne dijagnostike na jednom mestu i u jednom danu, na čelu sa dokazanim i iskusnim lekarima u svojim oblastima.
Naš dijagnostički tim čine lekari radiolozi, kao i specijalisti iz različitih oblasti medicine ( konsultanti Institut za onkologiju i radiologiju Srbije , VMA , Klinički centar Srbije , KBC Bežanijska kosa , KBC " Dr Dragiša Mišović " , KBC Zvezdara , Gradski zavod za hitnu medicinsku pomoć ) .
LEKARI KOJI RADE U NAŠOJ USTANOVI:
Prof Dr Robert Semnic, (spec radiologist) - expert consultant
mr sci med dr Dragutin Branković (spec radiologist)
dr Svetlana Jašmak (radiologist)
dr Tomislav Stavrić (spec radiologist)
dr Aleksandra Jarić (spec radiologist)
prof dr Hajduković Zoran (internal endocrinologist)
prof dr Petronijević Milan (spec rheumatologist)
mr sci med dr Mažibrada Ilijana (spec gynecology and obstetrics)
mr sci med dr Aćimović Slobodan (spec. pulmonologist)
prim dr med Radić Željko (neurologist)
mr sci med dr Vukotić Snježana (spec cardiologist)
mr sci med dr Vukomanović Aleksandra (physician)
dr Siniša Basara (spec gastroenterologist)
dr Stana Marković (internal cardiologist)
dr Milomir Tufegdžić (spec urologist)
dr Zoran Božinović (spec of internal nephrology)
dr Veličković Jelica (spec neurologist)
dr Oleg Krneta (spec orthopedist)
dr Milica Vučinić (dermatologist)
MEDICINSKE SESTRE:
Ivana Novaković
Danijela Stanković
Teodora Vučić (administrator)
RTG TEHNIČARI:
Darko Jakiša
Darko Delić (physiotherapist)
zdravstvena ustanova
dr Dragutin Branković
zdravstvena ustanova
dr Jelena Ćirić
zdravstvena ustanova
dr Stana Marković
zdravstvena ustanova
dr Svetlana Jašmak
zdravstvena ustanova
zdravstvena ustanova
Dijagnostički centar MR Čukarica opremljen je uređajima koji omogućuju brzu, kvalitetnu i kompletnu radiološku obradu pacijenata. Celokupna radiološka dijagnostika u potpunosti je digitalizovana te omogućuje arhiviranje podataka na CD-u i radiološkom filmu.

Digitalna radiološka dijagnostika koristi kompjutersku sliku, dobijenu nakon konverzije rendgenskog snimka u digitalnu sliku. Pri tome kompjuterska tehnika omogućava proučavanje detalja slike, koji se po potrebi mogu uvećavati, vizualno obraditi i upoređivati s ranijim nalazima. Digitalna radiološka dijagnostika smanjuje dozu zračenja za razliku od klasične radiološke dijagnostike.

Povoljnosti koje zdravstvena ustanova “MR Čukarica“ nudi svojim pacijentima su mnogobrojne. Jedna od njih je takozvana “porodična kartica“ – nakon obavljenog trećeg pregleda u našoj zdravstvenoj ustanovi, stičete pravo na 10% popusta prilikom svakog narednog pregleda kako za Vas, tako i za članove vaše porodice.