O NAMA

Pouzdana i pravovremena dijagnostika je osnovni preduslov uspešnog lečenja, pa su zdravstvene ustanove koje se bave ovom granom medicine sve brojnije. Jedna od prestižnih u gradu je naš Zavod za radiološku i ultrazvučnu dijagnostiku MR Čukarica.

zdravstvena ustanova

To je privatna zdravstvena ustanova osnovana 2003 godine a namera nam je bila da se na jednom mestu ujedine stručnost, znanje i iskustvo i da se uz najsavremeniju opremu svakom pojedinačnom slučaju dođe do konačne dijagnoze a pacijentu pruži najbolja moguća medicinska usluga. Nalazimo se u poslovnom prostoru od 400 kvadrata u prizemlju stambene zgrade koja poseduje veliki parking prostor, i koji omogućava pristup sanitetu i nesmetano parkiranje. U toku višegodišnjeg rada stekli smo veliko poverenje pacijenata iz čitave Srbije, Republike Srpske i Crne Gore, kao i stranih državljana koji su posle obavljenog pregleda u ovoj ustanovi nastavili lečenje.

Medicinska oprema kojom raspolaže naša zdravstvena ustanova MR Čukarica omogućava obavljanje kompletne dijagnostike na jednom mestu i u jednom danu, na čelu sa dokazanim i iskusnim lekarima u svojim oblastima.

Dijagnostički centar MR Čukarica opremljen je uređajima koji omogućuju brzu, kvalitetnu i kompletnu radiološku obradu pacijenata. Celokupna radiološka dijagnostika u potpunosti je digitalizovana te omogućuje arhiviranje podataka na CD-u i radiološkom filmu.

Digitalna radiološka dijagnostika koristi kompjutersku sliku, dobijenu nakon konverzije rendgenskog snimka u digitalnu sliku. Pri tome kompjuterska tehnika omogućava proučavanje detalja slike, koji se po potrebi mogu uvećavati, vizualno obraditi i upoređivati s ranijim nalazima. Digitalna radiološka dijagnostika smanjuje dozu zračenja za razliku od klasične radiološke dijagnostike.

Povoljnosti koje zdravstvena ustanova “MR Čukarica“ nudi svojim pacijentima su mnogobrojne. Jedna od njih je takozvana “porodična kartica“ – nakon obavljenog trećeg pregleda u našoj zdravstvenoj ustanovi, stičete pravo na 10% popusta prilikom svakog narednog pregleda kako za Vas, tako i za članove vaše porodice.

ADRESA

Vodovodska 124,

11000 Beograd,

Srbija

TELEFONI/FAX

+381 11 239 0247

+381 11 239 6467

+381 62 418 389

+381 11 239 0282

EMAIL

zavodcukarica@gmail.com

RADNO VREME

Ponedeljak - Petak 8h do 20h

Subota - 8h do 16h

Nedelja - Zatvoreno

MAPA