BENEFICIJE - POVLASTICE

Zdravstvena ustanova “MR Čukrica” svojim pacijentima odobrava povoljnosti koji se zasnivaju na:

  1. "PORODIČNA KARTICA (PK)" - nakon obavljenog trećeg pregleda u našoj zdravstvenoj ustanovi stičete pravo na 10% popusta prilikom svakog narednog pregleda kako za Vas, tako i za članove vaše najuže porodice. Svaka kartica imasvoj jedinstven broj i ime I prezime pacijenta na koju se vodi. Karticu morate pokazati osoblju prilkom dolaska na pregled.
  2. "SENIOR KARTICA" - ova kartica izdata je od strane uprave grada Beograda za stariju populaciju odnosno penzionere, sa kojom ostvarujete popust od 10-50%, u zavisnosti od zakaznog pregleda. Karticu je obavezno poneti sa sobom I pokazati osoblju prilikom dolaska u našu ustanovu.
  3. "Internet popust 10%" - Svakom posetiocu našeg sajta, koji nas kontaktira slanjem e-maila odobravamo popust od 10% na sve preglede u našoj zdravstvenoj ustanovi (osim na cene pregleda koji su na akciji.) Da bi zakazali pregled, pošaljite e-mail sa Vašim podacima. Mi ćemo Vam, u najkraćem roku zakazati željeni pregled. Podaci koje ostavite prilikom slanja e-maila neće biti korišteni u druge svrhe.
  4. "Mesečne akcije radioloških i specijalističkih pregleda" koje možete saznati putem naših telefona, sajta, kao i društvenih mreža (instgram, facebook)
  5. "Letak 10-20% popusta"
  6. NAPOMENA: Navedene povoljnosti ne važe na preglede koji su već na mesečnoj akciji. Prilikom jednog pregleda možete iskoristiti jedan popust, odnosno popusti se ne mogu sabirati.