O NAMA

Pouzdana i pravovremena dijagnostika je osnovni preduslov uspešnog lečenja, shodno tome zdravstvene ustanove koje se bave ovom granom medicine sve su brojnije. Jedna od prestižnih u gradu je Zavod za radiološku i ultrazvučnu dijagnostiku "MR Čukarica".

zdravstvena ustanova

"MR Čukarica" je privatna zdravstvena ustanova, osnovana 2003 godine, sa namerom da se na jednom mestu ujedine stručnost, znanje i iskustvo i da uz najsavremeniju opremu svakom pojedincu spoznamo konačnu dijagnozu, i pružimo najbolju moguću medicinsku uslugu. Stručnost i posvećeni odnos svakom pacijentu ponaosob jesu naše ključne snage. Želimo da budemo prepoznati po rešavanju problema, maksimalno korektnim, profesionalnim i iznad svega etičkim odnosom na svim nivoima. Nalazimo se u prijatnom ambijentu,u poslovnom prostoru od 300 kvadrata, u prizemlju stambene zgrade. Posedujemo veliki parking prostor koji omogućava pristup sanitetu i nesmetano parkiranje. U toku višegodišnjeg rada stekli smo veliki broj pacijenata iz čitave Srbije, Republike Srpske i Crne Gore, kao i stranih državljana što, i jeste naš primarni cilj opravdati Vaše poverenje.

DIJAGNOSTIČKE PROCEDURE KOJE SE MOGU OBAVITI U MR ČUKARICI:


SPECIJALISTICKI PREGLEDI:


Medicinska oprema kojom raspolaže naša zdravstvena ustanova, omogućava obavljanje kompletne dijagnostike na jednom mestu i u jednomdanu, na čelu sa dokazanim i iskusnim lekarima u svojim oblastima medicine. Raspolažemo uređajima koji omogućavaju brzu, kvalitetnu i kompletnu radiološku obradu pacijenata. Celokupna radiološka dijagnostikau potpunosti je digitalizovana te omogućuje arhiviranje podataka na CD-u i radiološkom filmu.

Digitalna radiološka dijagnostika koristi kompjutersku sliku, dobijenu nakon konverzije rendgenskog snimka u digitalnu sliku. Pri tome kompjuterska tehnika omogućava proučavanje detalja slike, koji se po potrebi mogu uvećavati, vizualno obraditi i upoređivati s ranijim nalazima. Digitalna radiološka dijagnostika smanjuje dozu zračenja za razliku od klasične radiološke dijagnostike.

Povoljnosti koje zdravstvena ustanova "MR Čukarica" nudi svojim pacijentima su mnogobrojne. Jedna od njih je takozvana "porodična kartica" – nakon obavljenog trećeg pregleda u našoj zdravstvenoj ustanovi, stičete pravo na 10% popusta prilikom svakog narednog pregleda kako za Vas, tako i za članove vaše najuže porodice, kao i senior kartica, internet popust, mesečne akcije i paketi, letci, vaučeri i dr.

Ostale informacije, lekare i cenovnik možete pogledati u drugim sekcijama sajta.

"Vaša MR Čukarica"

ADRESA

Vodovodska 124,

11000 Beograd,

Srbija

TELEFONI/FAX

+381 11 239 0247

+381 11 239 0282

+381 11 239 6467

+381 69 239 0282

+381 62 418 389

EMAIL

zavodcukarica@gmail.com

RADNO VREME

Ponedeljak - Petak 8h do 20h

Subota - 8h do 16h

Nedelja - Zatvoreno

MAPA