MULTISLAJSNI SKENER (MSCT)

magnetna rezonanca beograd

MULTISLAJSNI SKENER (MSCT) AKCIJA

Snižena cena 8.900,00 din, na sva snimanja multislajsnim skenerom. Trajanje snimanja je od 10 do 20 minuta u zavisnosti od dela tela koji se snima, nakon čega dobijate nalaz lekara radiologa u pisanoj formi, kao i snimke na CD-u. Sve u jednom danu, bez čekanja.

9.900 RSD

8.900 RSD

POGLEDAJ SVE POPUSTE Pozovite nas

Multislajsni skener je savremena dijagnostička metoda koja na potpuno bezbolan i bezbedan način, bez posebne pripreme, daje jasnu i preciznu sliku svakog organa.

Predstavlja brzu neškodljivu dijagnostičku metodu koja se izvodi ambulantno, a zbog svojih mogućnosti od neprocenljivog je značaja u dijagnostici svih oblasti medicine, jer se pomoću njega, u najkraćem roku postavlja dijagnoza, počinje dalje lečenje, što doprinosi bržem i sigurnijem izlečenju.

Pregled na multislajsnom skeneru pomaže u ranom otkrivanju malignih bolesti, jer promene otkriva i locira u stadijumima u kojima se može pravovremeno započeti lečenje.

Ova savremena dijagnostička metoda može da odvaja krvne sudove od ostalih struktura, tkiva i organa, čime se dobija jasna slika onoga što je potrebno dijagnostikovati.
Multislajsni skener na potpuno bezbedan način, neinvazivan, bez uvođenja katetera i bilo kakvih instrumenata u telo pacijenta, može da prikaže stanje krvnih sudova, mozga, mekih tkiva i kostiju. Time se omogućava sa se pacijent na vreme uputi na dalji tretman, što pacijentu vrlo često spašava život.

Preporučuje se kod sumnje na tumore, trombozu, aneurizmu, krvarenje. Indikovan je i u situacijama gde postoji trauma, sumnja na unutrašnje krvarenje, oštećenje mišića, preloma kostiju. U prednosti je i kod pacijenata kod kojih postoji kontraindikacija za pregled magnetnom rezonancom (prisustvo pace maker-a ili metalnog stranog tela u organizmu).

U NAŠOJ ZDRAVSTVENOJ USTANOVI "MR ČUKARICA" MOŽETE URADITI:


 1. MSCT mozga
 2. MSCT sinusa
 3. MSCT temporalne kosti u visokoj rezoluciji
 4. MSCT vrata
 5. MSCT kičmenog stuba (sva tri segmenta – svaki segment posebno)
 6. MSCT zglobova
 7. MSCT angiografija mozga
 8. MSCT angiografija karotida (krvnih sudova vrata)
 9. MSCT aortografija – grudna, abdominalna aorta
 1. MSCT grudnog koša
 2. MSCT abdomena
 3. MSCT urografija
 4. MSCT male karlice
 5. MSCT kosti sa 3D rekonstrukcijom
 6. MSCT angiografija male karlice
 7. MSCT artrografije (snimanje zglobova sa intraartikularnim kontrastom)
 8. MSCT aortografija plućne arterije (za otkrivanje plućne embolije)

Snimanje na multislajsnom skeneru traje do 15 minuta u zavisnosti od toga koji deo tela se snima. Nakon obavljenog pregleda dobijate filmove sa opisom doktora specijaliste radiologije, bez čekanja i u istom danu.

Dodatna pitanja i informacije možete pogledati u drugim sekcijama sajta ili kontaktirati nas putem email-a ili mobilnih telefona.